Referenciák

Terjedelmi okokból nehéz lenne e honlapon minden munkát leírni, amit végeztünk és minden partnert felsorolni, akikkel az elmúlt húsz évben sikeresen együtt dolgoztunk. A teljesség igénye nélkül említünk néhányat, ami talán elegendő ahhoz, hogy leendő megbízóink információkat szerezzenek rólunk.

m7A Budapesti Pulzus Zrt-vel együttműködve vettünk részt az autópálya építésben.

 

 

vonatFuvaroztunk a MÁVGÉP Zrt-nek, de partnereink között van maga az anyavállalat is, a MÁV Zrt.

 

A Balatoni Fejlesztési Tanács által kiírt strand rekonstrukciós pályázatán is részt vettünk a közel 1 km területen elfekvő balatonfenyvesi strandot átszelő sétányok alapozását, szegélyezését és teljes térburkolatának elkészítését végeztük. 

View the embedded image gallery online at:
https://fenyvesfuvar.hu/referenciak#sigProIdb915ab14fd

A legutóbbi, a helyi önkormányzat által kiírt strandfejlesztési kivitelezésben a BE-ÉPÍT Kft. alvállalkozójaként ránk hárult az univerzális labdajátékokra alkalmas pálya teljes építő ipari kivitelezése és az éjszakai játék lehetőséget biztosító kandeláberek felállítása és beüzemelése is.

View the embedded image gallery online at:
https://fenyvesfuvar.hu/referenciak#sigProIdba7963b2d6

Nem áll messze tőlünk a mezőgazdasági terményfuvarozás sem. Ilyen jellegű tevékenységet a Kéthelyi HUBERTUS Bt-nek, Logo-Trek Kft, Agrotrain Kft., Dél-Balaton stb.is végeztünk. Szezonális megkeresések alkalmávcal mindkét kamionunkl alkalmas az ilyen mezőgazdasági termékeket szállító feladatok ellátására is.

Kiszámítható és megbízható kapcsolatot építettünk ki a térség önkormányzataival is, minden tekintetben számíthat ránk a Fonyódi a Balatonmárifürdői és Természetesen a Balatonfenyvesi Önkormányzat is.

bal kozep jobb

 

Végeztünk már balatoni mederkotrást, évről évre részt veszünk a parti strandok, sétányok, homokozók és a labdajáték pályák felújításában. Szívesen végezzük a kőszórásos utak karbantartását is de számíthatnak ránk az egynyári virágok locsolásában is.

Télen is van feladat, gépeink alkalmasak a hó eltakarítási és síkosság-mentesítési munkák elvégzésére is.

Várjuk más hivatalok megkeresését is!

A felsorolt vállalkozások és intézmények mellett több száz a térségben élő lakó és üdülő tulajdonos volt van és lesz partnerünk. Ha szükségük van rugalmas kiszolgálásra az építőanyag kereskedelemben, szállítás, fuvarozás, gépi földmunka szolgáltatás profi partnerkapcsolatban:

Keressen minket bizalommal!